NATJEČAJ

Imamo dobitnicu! Pogledajte tko je osvojio edukaciju za audio producenta u vrijednosti 12.900 kuna

Podijeli

Naša dobitnica će započeti nešto neprocjenjivo jer joj je  Mastercard u suradnji s MPA akademijom i RTL-om omogućio dodatno usavršavanje svojih glazbenih talenata.Nakon odličnog odaziva na Mastercardov neprocjenjivi natječaj i mnoštva izvrsnih kandidata,  žiri je imao težak zadatak odabrati onoga najboljega tko zaslužuje edukaciju na MPA akademiji.

Ova edukacija uključuje učenje o procesima audio inženjeringa i glazbene produkcije uz vodstvo stručnih predavača. Dobitnica će naučiti kako se produciraju različiti glazbeni pravci te kako snimiti vokale i različite instrumente. Također će dobiti detaljan uvid u glazbenu opremu od mikrofona i konzola do programa za obradu zvuka.

Hvala svima na sudjelovanju, zbilja ste si dali truda i na našu e-mail adresu je stigla hrpa odličnih pjesama, videa i fotografija, ali morali smo odabrati jednu osobu. Nakon dugog vijećanja,  donesena je  konačna odluka i odabrana je dobitnica – Marina Majdenić!

Osvojila nas je svojom techno pjesmom koju možete poslušati na Soundcloudu.

Čestitamo Marini! Veselimo se njenim novim pjesmama i nadamo se uspješnoj glazbenoj karijeri.

Pročitajte i ovo

Park Mladeži – novo poglavlje glazbenog festivalskog diva

Najveća pozornica ikad postavljena u regiji i prepoznatljivi 360° vatromet Festival ULTRA Europe nakon šest nezaboravnih godina otvara novo četverogodišnje poglavlje...

Pročitaj više

Dobitnik dva Grammyja na Tvrđavi sv. Mihovila!

Glazbenik koji će 24. srpnja na Tvrđavu sv. Mihovila donijeti više od glazbe u istoimenoj koncertnoj sezoni – Jacob Collier!...

Pročitaj više
shares