GLAZBENA PRODUKCIJA

Slijedi svoju strast: Prijavi se i osvoji edukaciju za audio producenta u vrijednosti 12.900 kuna

Podijeli

Želiš postati audio producent, ali ne znaš gdje i kako započeti. Mi smo se pobrinuli za to, a na tebi je da nam pokažeš volju za radom i želju za dokazivanjem.

RTL i Mastercard su ti osigurali mjesto na najpopularnijim programu MPA akademije!

Tijekom edukacije ćeš se upoznati sa procesima audio inženjeringa i glazbene produkcije uz vodstvo stručnih predavača. Naučit ćeš kako se produciraju različiti glazbeni pravci te kako snimiti vokale i različite instrumente. Također ćeš dobiti detaljan uvid u glazbenu opremu od mikrofona i konzola do programa za obradu zvuka. Program nudi još puno toga, a detalje pročitaj na LINKU.

Sve ovo zvuči odlično, ali kako do edukacije? Jednostavno, opiši nam što te motivira, što te pokreće i zašto se želiš baviti glazbom.

Ako si želiš osigurati mjesto na MPA, iznenadi nas svojim setom, otpjevaj nam nešto, pošalji nam fotografiju, crtež ili se posluži bilo kojom drugom kreacijom kako bismo dobili što bolji uvid u tvoje motive. Ispuni formu na dnu stranice OVDJE i nastavi pratiti naš Neprocjenjiv đir.

Pročitajte i ovo

Park Mladeži – novo poglavlje glazbenog festivalskog diva

Najveća pozornica ikad postavljena u regiji i prepoznatljivi 360° vatromet Festival ULTRA Europe nakon šest nezaboravnih godina otvara novo četverogodišnje poglavlje...

Pročitaj više

Dobitnik dva Grammyja na Tvrđavi sv. Mihovila!

Glazbenik koji će 24. srpnja na Tvrđavu sv. Mihovila donijeti više od glazbe u istoimenoj koncertnoj sezoni – Jacob Collier!...

Pročitaj više
shares